查看完整版本 : 社群日10月28日補捉鐵啞鈴?

Richael789 2018-10-25 02:28 AM

社群日10月28日補捉鐵啞鈴?

社群日10月28日補捉鐵啞鈴?
有冇人收到消息?

quelle99 2018-10-25 03:54 AM

[url=https://pokemongolive.com/zh_hant/post/apac-oct18cd-reschedule/]https://pokemongolive.com/zh_hant/post/apac-oct18cd-reschedule/[/url]

:loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness:
2018年10月23日
【重要】亞太地區十月社群日延期通知

由於10月21日的社群日連線人數大幅超出我們的預期,亞太地區有部分區域發生無法正常進行遊戲的錯誤。造成各位的困擾,我們深感抱歉。
亞太地區十月社群日(主角寶可夢:鐵啞鈴)將於台灣時間10月28日11:00~14:00再次舉辦。
活動期間內,誘餌模組的效果延長為3小時,蛋孵化的速度也將變成4倍。只要在11:00~15:00這段時間內讓金屬怪進化成巨金怪,牠就能學會特別的招式「彗星拳」。
※活動時間、地點及活動內容等有可能因為當天之天候及其他因素而有所變更。敬請見諒。

chunho1314 2018-10-25 10:16 AM

好彩見到呢個 pose, 都無特別通知, 要拉返落去至見到咋, 謝謝啊 ~

apmichael 2018-10-25 11:48 AM

仲有雙倍糖,今次發達:smile_o13:

虎影俠 2018-10-25 12:16 PM

用埋波羅12粒糖:lDD_012: 順邊做埋108個任務

big76 2018-10-26 12:41 AM

今次唔好lan機口啦

miketobia 2018-10-28 11:06 AM

開始

[[i] 本帖最後由 miketobia 於 2018-10-28 11:10 AM 編輯 [/i]]

引人入性的校裙 2018-10-28 01:40 PM

捉左成朝都捉唔到高IV鐵啞鈴:L

ultranet 2018-10-28 03:09 PM

我捉到一隻普通高IV嘅,三隻色違升左其中兩隻,不過色違嘅IV都偏低。:Q

w73f44 2018-10-28 04:06 PM

進左d高cp值既鐵啞鈴,有5隻可以同人交換洗iv
頁: [1]
查看完整版本: 社群日10月28日補捉鐵啞鈴?