查看完整版本 : 愛滋梅毒

賤男一號 2018-9-1 10:51 AM

愛滋梅毒

之前同個sp無套屌加環吹,隔左21日去衛生科驗愛滋梅毒,結果係陰性,請問各位咁早驗個結果會否準確,還是要等90日再去驗先準,小弟担心再去驗結果係陽性,真係好担心有呢兩個病,日日响道數日子真係好驚

bitebite 2018-9-1 01:10 PM

no need afraid, everyone will die finally

真的知道錯了 2018-9-13 11:36 PM

我都想知呀巴打,真係等既日子好痛苦.

幪面超人 2018-9-14 03:13 PM

要準,一定要三個月後先去驗

estateman 2018-9-14 05:11 PM

男男爆菊抵能死

原諒我錯了 2018-9-14 06:11 PM

[quote]原帖由 [i]賤男一號[/i] 於 2018-9-1 10:51 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=486585145&ptid=27684176][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
之前同個sp無套屌加環吹,隔左21日去衛生科驗愛滋梅毒,結果係陰性,請問各位咁早驗個結果會否準確,還是要等90日再去驗先準,小弟担心再去驗結果係陽性,真係好担心有呢兩個病,日日响道數日子真係好驚 ... [/quote]
師兄我是過來人,唔好上網看症狀.你只會驚到仆街.我本來都係甘.睇睇睇...睇到自己晚晚發惡夢,好認真甘同你講.心情差壓力大,係100%影響你身體..會肚瀉,頭痛,發熱,爆瘡.你要知道一樣野,心情差係真係影響到你腸胃炎,我醫院院都去埋,急性胃炎.我已經做左5次TEST..8日,18日,28日,6周都係陰.千萬唔好好似我甘ON9,做甘多次..你要知道其實外國HIV專家,指出28日其實已經可以案.我比你多症狀,我幾乎肚瀉左1個幾月,我到28日個時慢慢開始放低,個身體已經FEEL到有明顯好轉.到6周我再TEST時.就完全放低.個身體幾乎好反晒.
[color=#ff0000]記住我講呢樣野,做得TEST就要信.唔好甘多想法去猜會唔會CHECK唔到出來/個TEST唔準.你要知道其實假陰..佢話係0.03%.其實仲低過0.03.加油師兄.[/color]

無盡Cute核心 2018-9-29 09:29 PM

不用怕,切J保命。
頁: [1]
查看完整版本: 愛滋梅毒