查看完整版本 : 真係好變態...唔敢想像如果自己遇到點算好......

即係咁咁咁 2018-8-20 05:38 PM

真係好變態...唔敢想像如果自己遇到點算好......

睇到呢條新聞真係嚇死我, 太變態喇, 有無人D老爺奶奶都咁痴線? :funk::funk::funk:

[url=https://www.hk01.com/%E7%86%B1%E7%88%86%E8%A9%B1%E9%A1%8C/224395/%E8%80%81%E7%88%BA%E5%A5%B6%E5%A5%B6%E7%A1%AC%E9%97%96%E9%99%AA%E7%94%A2-%E6%83%B3%E7%AC%AC%E4%B8%80%E6%99%82%E9%96%93%E8%A6%8B%E5%AD%AB-%E5%8F%B0%E5%A5%B3%E5%B4%A9%E6%BD%B0-%E5%9D%90%E5%AE%8C%E6%9C%88%E5%B0%B1%E9%9B%A2%E5%A9%9A]https://www.hk01.com/%E7%86%B1%E7%88%86%E8%A9%B1%E9%A1%8C/224395/%E8%80%81%E7%88%BA%E5%A5%B6%E5%A5%B6%E7%A1%AC%E9%97%96%E9%99%AA%E7%94%A2-%E6%83%B3%E7%AC%AC%E4%B8%80%E6%99%82%E9%96%93%E8%A6%8B%E5%AD%AB-%E5%8F%B0%E5%A5%B3%E5%B4%A9%E6%BD%B0-%E5%9D%90%E5%AE%8C%E6%9C%88%E5%B0%B1%E9%9B%A2%E5%A9%9A[/url]
[img]https://cdn.hk01.com/di/media/images/1763847/org/0d4388d4f9b5b84d4e8ca2937c0223d6.jpg/e9xSlsolt74JaxZp4v-cCaAj8eP47Is9LWTAny1kwJ8?v=w1600r16_9[/img]

連續紫色的花海 2018-8-20 10:05 PM

痴線:cr_02:fst_012:

錢七百 2018-8-21 01:31 AM

咩人都有

helen109 2018-8-21 10:01 AM

佢老公生留左個腦係佢呀媽個肚!

大囡仔 2018-8-21 01:46 PM

台湾超老土,父母地位好高,吾會點尊重仔女,之前有單個老母在個仔新抱間房裝cam,

我台灣朋友說和情人搞嘢時,亞媽開門見搞嘢仲要講完先走,
他們同居,亞媽成日開門,係不會覺得不好意思,也不會敲門。
未婚時也會叫他們不要避孕。

最慘婚后通常會爸媽同住,又多聚會,成日一大堆人,所以你呢單我不意外。
兩老心諗最好睇埋你地搞嘢,怕你地吾識搞,民智未開就係咁q可怕。

我講的全是事實,吾了解台湾既人,記住台湾人真係咁樣,老嫩想法都一樣老土,因爲文化輩份係非常重要

[[i] 本帖最後由 大囡仔 於 2018-8-21 01:53 PM 編輯 [/i]]

macylin 2018-8-21 02:45 PM

好癲呀 咁佢老公唔幫手拒絕嘅

卡樂B係我 2018-8-21 03:29 PM

恨孫恨到痴線

虎門叮噹 2018-8-21 03:31 PM

其實有咩所謂:lol

mm___666666 2018-8-21 03:59 PM

呢個老公真係唔要得:smile_39::smile_39:

keroroppi 2018-8-21 04:16 PM

咁痴線

柯騰 2018-8-21 04:21 PM

佢老公低能

ops1321 2018-8-21 04:25 PM

這是一個集體決定,成班人都有問題,要阻止件事發生,醫生,幾個護士,佢老公,佢個老豆老母都有責任。

Chez2000 2018-8-21 04:51 PM

點解呆灣甘多蠢人蠢事..... d 醫護人員呆左糸度都唔幫下個產婦 :smile_45:

oran04 2018-8-21 05:40 PM

佢老公有份求醫護放兩老入去架,仲騙人話佢老婆應承咗:lDD_004:

蜜蜜蛋 2018-8-21 05:57 PM

無奇不有

油站粗野的妹頭 2018-8-21 06:35 PM

其實有咩好睇,公公都入埋黎睇就真係過左分:cr_02:cr_02

kellybibi~ 2018-8-21 06:46 PM

痴線

黃昏冰凍的天才 2018-8-21 06:52 PM

世上真係無奇不有。

fion9196 2018-8-21 08:07 PM

好誇張:smile_27:

被偷窺的人 2018-8-21 08:53 PM

呆灣人

hand3boy 2018-8-21 09:39 PM

:smile_35:

公園熱情的魚蛋 2018-8-21 10:15 PM

笑片嚟:lDD_011:

connieleeee 2018-8-21 10:46 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

太子站出入口 2018-8-21 10:46 PM

淫叫俾老爺聽,足住老爺叫honey,老爺嗰B似你呀,退休年齡做人老豆係緊張啲架啦

呢個男人正廢柴,整到佢家無寧日啦

Amsterdam80 2018-8-21 11:04 PM

痴線

sinova.eddy 2018-8-22 12:11 AM

老爺想見心㚿個閪?

goodsupport 2018-8-22 01:20 AM

一家親

贏咗有雞食 2018-8-22 03:14 AM

老爺想睇下家嫂有冇野幫到手啫:smile_04:

15560000 2018-8-22 03:22 AM

個老公廢架🤯?

笑埋右 2018-8-22 03:24 AM

應該唔會有人咁痴線掛:lol
頁: [1] 2
查看完整版本: 真係好變態...唔敢想像如果自己遇到點算好......