查看完整版本 : 豐盛

pure3000 2018-2-16 11:51 AM

豐盛

大家好,今次係我第一次喺呢個版出 post, 平時主要喺色文版同鹹圖版出 post, 今次可謂自己一大“突破”

籍此大年初一,我運用“Hohoponopono"法輪大法作福,為全世界、全中國、全香港、全公司、全家、全版和我自己, 送上祝福:

祝大家、全家、自己:全年 出入平安、心想事成、身體健康、家庭和諧、財源廣進、體驗零極限、吸引力法則、現實世界的本質、身心靈“揚升”去到另一個層次

“大意識的神”:對唔住、請原諒我、感謝你、我愛你,我感到豐盛、滿足、快樂、和平、寧靜,  阿們!

[[i] 本帖最後由 pure3000 於 2018-2-16 01:35 PM 編輯 [/i]]

Fullhope 2018-2-23 12:55 AM

謝謝,same to you

pure3000 2018-2-25 07:46 PM

[quote]原帖由 [i]Fullhope[/i] 於 2018-2-23 12:55 AM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=475744278&ptid=27250232][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
謝謝,same to you [/quote]

謝謝回覆,最近我經常睇 YouTube裏面“仝行者”視頻,裏面有啲關於“静心”視頻,我就 download晒落電話,然後夜晚瞓覺時聽,覺得幾好,大家不妨去睇下聽下

有時間可以去鹹圖版同色文版,睇一吓我嘅圖同文,呢啲可謂“另類正能量”,哈哈

pure3000 2018-2-25 09:15 PM

請關注 YouTube “仝行者” soul walker, 發放正能量

pure3000 2018-2-26 09:34 PM

喺“香討”,我最去得多嘅版,就係鹹圖版同色文版,我經常攞囡囡肉體嚟玩,不過可能係“物極必返”,最近鍾意研究“愛因斯坦”,喺科普領域遊玩,玩得幾玩,研究埋“瑪雅”泥板,點知覺得愈來愈好, 去埋 UFO版,最終走嚟“身心靈”呢一版,確係幾盞

[[i] 本帖最後由 pure3000 於 2018-3-14 04:53 PM 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 豐盛