查看完整版本 : 請教各位

pkrai 2018-1-20 04:10 PM

請教各位

我真係唔係好明白女人嘅心,所以想請教下各位,特別希望有女仔可答下:')

1)如果有個人係你唔鍾意嘅,但佢對你好,甚至明示及暗示向你表白,你會害怕嗎?
2)假如你地對某個人有FEEL,你地通常會有咩行為?偷望佢?同佢嗒嗲?

希望各位解答下:'):'):')

[[i] 本帖最後由 pkrai 於 2018-1-21 12:53 PM 編輯 [/i]]

紫魂飛 2018-1-25 05:44 PM

1)唔會驚,唔鍾諗既人同自己表白點解會驚?拒絕都拒唔切拉、受就一定唔會受,唔反感但又唔係鍾諗、姐係無感,對住無感既人一定拒絕
2)有feel既人。。。唔會敢直視佢,成日想msg佢但又怕佢唔覆,怕佢覺得自己煩、會好在意佢點睇自己,嗒嗲比著我就唔會,因為如果我好愛果個人都好極怕羞,唔敢直接講野,主動兩個字離我好遠

紫魂飛 2018-1-25 05:49 PM

2)偷望就一定會,仲要會面紅果種,同埋當果個人msg自己唔理講咩野都一定會面紅,仲會覺得佢講咩都岩,講咩都聽、一句唔好咁就收左皮,完完全全被ko既感覺,但又好享受比ko咁

紫魂飛 2018-1-25 05:53 PM

不過呢d野個個唔同、如果已我黎講,好簡單,鍾意果個人就會係佢面前變得好女仔咁,但背後男人到爆開,姐係我好粗魯好男人性格、但一對住佢咩火都無、做野慢慢黎,明明比人激親好嬲、但佢一msg/見到就咩嬲都無,就算人地做錯晒d野要執手尾都會勁開心樂意咁做、總知果個人就係自己既死穴

希望有未來 2018-1-25 09:08 PM

[quote]原帖由 [i]pkrai[/i] 於 2018-1-20 04:10 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=474082558&ptid=27194808][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
我真係唔係好明白女人嘅心,所以想請教下各位,特別希望有女仔可答下:')

1)如果有個人係你唔鍾意嘅,但佢對你好,甚至明示及暗示向你表白,你會害怕嗎?
2)假如你地對某個人有FEEL,你地通常會有咩行為?偷望佢?同佢嗒嗲 ... [/quote]

Kiss

helen109 2018-2-11 07:01 PM

1: 會驚
2: 會約佢,鍾意一個人會好想見佢

faith15 2018-2-11 07:17 PM

1) 害怕否要睇下佢本身係咪怪怪地囉。如果係正正常常嘅但覺得吾啱feel會嘗試轉話題避免尷尬∼
2)望多眼,搵機會傾下計

[[i] 本帖最後由 faith15 於 2018-2-11 07:27 PM 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 請教各位