查看完整版本 : 點樣可以開到話題認識到佢呢?

SS0407 2017-8-15 06:22 PM

點樣可以開到話題認識到佢呢?

本身自己都唔係一個容易鐘意人既人, 我覺得自己都好荒謬, 早幾個月係交友app見到佢, 第一眼就覺得係"佢", 咁同佢 say 左個hi, 佢有覆既, 但我就係開唔到話題, 每日都開個app, 睇下佢會唔會 send 信息比我啦, 係無既:Q, 失望... 如是者,每日都望一望一佢張相, 早幾日又再hi 佢, 都係 just to say hi, 各位師兄師姐,你地教下我點開話題吖,

真係好想同佢講 "好想認識你, 可以做個朋友嗎? "

dckl11 2017-8-15 07:20 PM

咁就直接講

無里頭豬妹 2017-8-16 02:50 AM

直講吧。如果連第一步都5行,就5會有之後

Cup 2017-8-16 02:09 PM

你乜都無做仲想人地搵你?咁唔合邏輯喎!你唔去洗米煮飯就不斷想有飯食,會唔會真係有飯食呀?

TTTYYYUUU 2017-8-18 12:42 AM

笑話來的吧

果個粉紅的白襪 2017-8-18 11:53 AM

直接講

明天會更好的 2017-8-20 12:51 PM

[quote]原帖由 [i]SS0407[/i] 於 2017-8-15 06:22 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=466191618&ptid=26859965][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
本身自己都唔係一個容易鐘意人既人, 我覺得自己都好荒謬, 早幾個月係交友app見到佢, 第一眼就覺得係"佢", 咁同佢 say 左個hi, 佢有覆既, 但我就係開唔到話題, 每日都開個app, 睇下佢會唔會 send 信息比我啦, 係無既: ... [/quote]
你是女?:fst_001:

rainkiee 2017-8-20 01:13 PM

成日HI佢佢都唔知你想點 直接啲吧

lazycrazyheavy 2017-8-24 03:26 PM

咁毒,點追人呀!

toiletboyz 2017-10-21 09:10 PM

*** 該帖被屏蔽 ***

chuicl 2017-10-22 01:00 AM

你冇諗定幾個話題就Hi對方 咁對方就梗係咁嘅反應啦 想結識一個人都要攞d誠意心思出黎諗下話題 運動 睇書 音樂 電影 電視 煮食 大L把啦 你根本連少少腦根都懶得用

Mer哥 2017-10-23 04:36 PM

算吧:fst_015::smile_45:

技工仔 2017-10-26 07:09 PM

毒L 出月經po......

ken@_@ 2017-10-27 09:28 AM

是但搵d 話題同佢傾下囉
頁: [1]
查看完整版本: 點樣可以開到話題認識到佢呢?