查看完整版本 : 出技禁制太多, KEYBOARD俾我禁壞左

咖啡因眼淚 2017-7-25 03:19 PM

出技禁制太多, KEYBOARD俾我禁壞左

近排出左死靈patch, 我就同個frd一齊入坑玩返, 屋企得個平價廠機keyboard用, 玩到我手都軟埋, 禁制出技都無力, 手好痛. 有時激動得濟連按幾下出技個排key會無反應. 個frd剩係睇住我俾怪圍死, speed run得好唔順暢, 卡住卡住咁晒左多左時間先去到下一個act

whyme9413 2017-7-26 10:22 AM

Logitech G300S 幫到你,一鼠在手,天下我有,大秘都打高幾層

過去現在將來 2017-7-26 04:12 PM

廠機個啲keyboard成本低, 大量生產個質素又參差點會打得舒服, 轉左機之後我都買左個機械軸鍵盤黎用, 個手感好好, 觸發夠快, 我都未完全禁晒個鍵帽已經sense到

bensos 2017-7-27 12:33 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

熱鬥老馬 2017-7-27 04:29 PM

同其他角式吾同, 一出技就停, 吾可以同x mouse 一路行, 一路出招.
玻璃渣D野, 愈出愈垃圾

oOelon 2017-7-28 12:56 PM

[quote]原帖由 [i]bensos[/i] 於 2017-7-27 12:33 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=465178507&ptid=26813296][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

打機要買返gaming keyboard先爽既, 個frd見我用開g413都俾我毒到想換返隻機軸黎玩 . 始終你唔似平時文書用咁輕鬆, 落既指令多左, 自然對keyboard既需求就大左, 要不斷重覆禁啲制唔少次數 [/quote]
上星期我都買左隻g413黎用, 同之前個隻幾十蚊散貨埸平野差好遠, 回彈好左, 幾滿意隻自家軸心, 我仲用埋個優惠可以加錢換埋logitech其他gaming野, $299就有隻g502, 加埋張免費既電競音樂節門票, 幾抵玩

theorzto 2017-8-22 12:15 PM

Logitech G300S 幫到你:loveliness:

Gilbertisshit 2017-8-22 12:19 PM

買個新架啦
頁: [1]
查看完整版本: 出技禁制太多, KEYBOARD俾我禁壞左