查看完整版本 : 福X實業 請人

SSSYLM 2017-5-15 06:10 PM

福X實業 請人

見大家呻做呢行好忙好辛苦 無限OT 有啲仲要幫手做埋人地啲野 好慘咁
不如試下去福X做 佢衣家請緊AM
我有朋友就係做緊AM 佢返工時間好自由 日日都話去見客 日日都可以遲返早走 一個月可以請2-3日SL 又唔洗點ot 啲野做唔切或者唔想做出句聲嗌忙佢經理就會幫佢分配俾其他人做 喺office幾粒鐘時間睇下郵件食下下午茶玩下電話講下是非吹下水又一日 好似幾好做 大家不妨考慮下∼

[[i] 本帖最後由 SSSYLM 於 2017-5-16 05:24 PM 編輯 [/i]]

Kuromicandy 2017-5-16 12:11 PM

好好做:o

SSSYLM 2017-5-18 01:38 PM

我都覺得好好做:D 仲有每年同經理飛兩次見客 應該果排會忙少少 不過都帶返個頭盔先 可能係跟佢個經理(M)先咁好做 其他team唔知係點啦;P 我朋友係F

bunkong 2017-5-20 01:53 AM

比國營企業收購咗

乎乎G 2017-5-22 10:33 PM

要什麼經驗?

半空可愛的豬豬 2017-5-26 08:30 PM

零經驗都得!不過就做merchandising assistant囉⋯⋯ 今年呢間公司凍薪,你入去做就預2-3年先有得升做am....但可能做緊m既野......

靜靜雞話你知...上一次呢間公司調整職級加人工之前,有個做左一年咁大把既擦鞋精搵到份工想跳槽,個x街經理為左留佢,將佢條team其他同事加薪舊錢入面抽起部分用黎加多啲俾佢個愛將,佢手下部分做左10年以上既員工直程凍薪!佢睇死做左10幾年果啲唔會走!勁9!如果識擦鞋玩手段的話,跟著呢啲經理就正啦~如果唔識擦老細鞋就諗清楚啦⋯⋯隨時俾人當水魚咁玩~甚至出埋你份糧俾佢啲愛將~~

阿簫 2017-6-20 05:28 PM

係咪X田?:smile_04::smile_04::smile_30::smile_30:

bolow 2017-6-20 05:50 PM

[quote]原帖由 [i]阿簫[/i] 於 2017-6-20 05:28 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=463261211&ptid=26654117][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
係咪X田?:smile_04::smile_04::smile_30::smile_30: [/quote]
乜嘢X田呀? 你去大南街睇下有幾慘烈先啦。 :smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

cheongyip 2017-8-6 01:11 AM

被中x 收購完再同x 糧合併,無得輸!
凡事依靠阿爺必勝。
頁: [1]
查看完整版本: 福X實業 請人