查看完整版本 : 招Gfriend女子舞團

dancedancegirl 2016-10-7 04:08 PM

招Gfriend女子舞團

希望招人組Gfriend舞團Navillera cover k-pop !:loveliness:

[color=#444444][font=Tahoma,]想搵志同道合既姊妹一齊跳Gfriend舞,尤其是Navillera,夠5人即開班..[/font][/color]
我住係新界 但練習地點可以商議
[color=#444444][font=Tahoma,]想搵啲一樣週六,日,或6點左右收工既夾岩時間去練/學..[/font][/color]
[color=#444444][font=Tahoma,]夠人會開GROUP再作商議[/font][/color][color=#444444][font=Tahoma,][/font][/color]
要求:
1.年齡22歲或以上
2.要有責任心,唔可以經常唔出席練習或輕易退團
3.到時如果大家想,可夾錢book場和可能買衣服拍cover
4.身高160-172cm, 初學或中級都可以, 身材不具

有意可在下面留下聯絡方式或pm我!謝謝
有任何問題也可以留言問,會盡快回覆
快D加入啦:loveliness:

[[i] 本帖最後由 dancedancegirl 於 2016-10-7 05:04 PM 編輯 [/i]]

cvfdcvfvcd 2016-10-7 11:49 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

dancedancegirl 2016-10-11 04:28 PM

有興趣既姐妹們可以pm或回覆喔!

+樂老闆+ 2016-10-11 07:59 PM

Nice

Teens_0901 2016-10-13 02:21 PM

我地舞團都有跳Gfriend同其他女團
有興趣一齊?

Janine513 2016-12-3 02:23 AM

想join求pm

MQT 2016-12-5 10:03 PM

我想加入

MQT 2016-12-5 10:04 PM

你可以pm我嗎 因爲我未夠權限
頁: [1]
查看完整版本: 招Gfriend女子舞團