查看完整版本 : 萬寶龍原子筆Bp StarWalker

猛鬼街賭聖 2016-9-24 11:16 PM

萬寶龍原子筆Bp StarWalker

請問BP StarWalker Ceramics Black係咪特別版...今日銅鑼灣時代專門店$7400蚊買左落黎...本人唔係玩開筆...第一次買貴筆...為左虛榮心就肯定唔係肉赤...想資深既師兄比意見有無比sales老點咁解姐...因為sales話呢支係其中一支特別版我先首選揀佢

ambrca32 2016-9-26 03:57 PM

呢支係新出既, 佢既定價都好貴BP 都要 US$935 ,FP 係 US$1780 至於特別版個定義就唔清楚, 到底佢係好似ULTRABLACK 咁只會係2016年出? 還是好似限量版咁限住數量? 定係只可以係專門店買到? 一話是係美其名叫特別版呢?

PS: 如果係限量, 支筆度會見到個分數.

SteveL5 2016-9-28 12:21 AM

師兄真係好有錢,$7400買支原子筆,Mont Blanc有好多名取巧立嘅model,值唔值咁就見人見智。

黯然消魂 2016-9-28 12:40 PM

[font=標楷體][size=4][color=Blue]我覺得他好有誠意買放上來故是不是特別版也好都給五分佢。
如果是會給一個精華佢的。
加上咁貴都買是我做不到了。[/color][/size][/font]

lybong11 2016-10-1 02:35 PM

[attach]6015273[/attach]買筆不是投資,最緊要自己鍾意。剛剛買了這支,超喜歡。

猛鬼街賭聖 2016-10-10 01:48 PM

仲以為比人del左post...其實買咁貴都源自虛榮心追求生活質素姐...我早幾日去左中環ifc買埋牛皮筆套...問左另一個sales確定左係最新款
頁: [1]
查看完整版本: 萬寶龍原子筆Bp StarWalker