查看完整版本 : 中降經歷分享

102075 2016-3-30 02:43 PM

中降經歷分享

話說幾年前,我知道有個中女鐘意我,但我一直有少少看不起這個中女,或者我說話上真係得罪過佢,覺得佢又老又有公主病,佢間中都送d小食俾我,可惜我無乜防範照食......開始時,我只係因為佢失眠,後來突然好想見到佢,覺得佢好完美,認為不能沒有佢,我性情大變,說出不是自己說的話,甚至為佢喊左好多次(本身好少喊),連我太太都知。我同個中女只係有攬過,無正式發展,主要用短訊溝通。

在我性情大變兩個月之後,有日太太回家開門時見有個灰影衝出大門,太太試過一隻腳踏出窗外(好彩佢及時醒一醒),太太睡覺時見到好多人頭想同佢說話,之後連我都聽到一d古怪的談話聲,發夢時經常同個中女或其他女人攬攬鍚錫......有個師父卜卦,卦象顯示係一支箭,師父話我中左d野,但不算強,話只要意志堅定,唔再接觸個中女就會無事。其實個中女好厲害,差不多同時間,都有另一個原本基嘅男同事都為佢性情大變。

有樣野好怪,個中女好抗拒其他人知佢的出生日期和居住地點。當時,個中女同我講過:「你而家係好鐘意我,但我知將來有一日,你一定好憎我,好唔想見到我」、「你唔好再鐘意我,我有個秘密,如果你知道,一定接受唔到」

中招大約一年左右,已經無再想起個中女,但健康轉差,家中仍有d聲,睡覺時覺得間屋好似好嘈咁,到最近,去找另一個師父,話我現在無中降,不過時運唔好,撞左d陰野,師父幫我搞左之後,的確好左好多,但健康仍未完全恢復。

我想講,情降會對中降者的陽氣造成傷害,原本不易招陰的身體會變成容易招陰,真係愛就不要落降。但而家有d女人,可能以前受過某些傷害,落降的目的可能只係為左收多隻兵,要令個個男人都認同自己,甚至只係一時之氣要你喜歡佢。

[[i] 本帖最後由 102075 於 2016-4-1 05:23 PM 編輯 [/i]]

celec 2016-3-31 01:13 PM

情降你以為想落就能咁容易隨便落?



[url=http://www.discuss.com.hk/android][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg[/img][/url]

我是殺破狼 2016-3-31 02:10 PM

家陣的人好得意架,男女都好……喟,佢好似唔多Like我喎 有咩計??
落佢降咯,手快有手慢無,唔系比人得手先咪 on9,呢的真系新世代!

102075 2016-3-31 02:29 PM

[quote]原帖由 [i]我是殺破狼[/i] 於 2016-3-31 02:10 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=438691019&ptid=25664987][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
家陣的人好得意架,男女都好……喟,佢好似唔多Like我喎 有咩計??
落佢降咯,手快有手慢無,唔系比人得手先咪 on9,呢的真系新世代! [/quote]

同感,笑左;P
頁: [1]
查看完整版本: 中降經歷分享