查看完整版本 : 尋找折射儀一個連RI液一支

magfanfan 2016-3-3 09:35 AM

尋找折射儀一個連RI液一支

大約3-4年以前借了一個98%NEW黑色的折射給公司同事,以協助對方FGA考試,可惜完試之後便音訊全無-個折射儀!相信佢唔會以為因為自己靚仔所以我借個折射儀給佢是為了示好吧!我幾十歳唔嚇得🙄起初為了幫人竟會帶來誤會,真麻煩!我知道你識得人多,識得我朋友圈也多!如果你及你的朋友或我的朋友意外地見到個Post?竟然?!可否把折射儀還給我!個折射儀冇暇疵、98%new! 深黑色!啞面!金屬製造!記得連RI液還呀!傳吖!傳吖!傳呀!唔該!冇報酬!

[[i] 本帖最後由 magfanfan 於 2016-3-3 09:58 AM [url=http://www.discuss.com.hk/iphone][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg [/img][/url] 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 尋找折射儀一個連RI液一支