查看完整版本 : 給你的一封信

RFW 2015-11-1 12:59 AM

給你的一封信

我估你唔會見到我寫既呢一封信架啦,就算見到都唔會知係我寫比你,因為我連一句野都無同你講過,我估從一開始遇到你既時候平常人無分別,直到一日我發現你總係望住我,我就開始留意你,有時我會故意份唔知,什至份禁電話,我時我會問自己其實個短短公司大厦遇見既幾分鐘,見到同一個人有幾出奇,大家差唔多個個時間翻工姐,什至有一次係地鐵站落車我發現你竟然就係我前面,個刻我諗係未真係緣份呢?但我估係你眼中你只係一個普通既女仔咁岩遇見到既一個路人一樣。有時我好想行去你度同你講下野,但每一次我見到你,我都無開口因為我無膽,呢個星期我都無再見過你了,我想講如果可以既話我真係好相識到你,希望你會同我一樣其實都一直想遇見翻我。



[url=http://www.discuss.com.hk/iphone][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg[/img][/url]
頁: [1]
查看完整版本: 給你的一封信