查看完整版本 : 2012年法國羽毛球超級賽 八強、四強和決賽論片.

cckpha 2012-11-9 04:14 PM

2012年法國羽毛球超級賽 八強、四強和決賽論片.

以下純是個人分享,歡迎補充資料.

八強片:

[url=http://www.youtube.com/watch?v=S45e0gPMc3M]http://www.youtube.com/watch?v=S45e0gPMc3M[/url]


第一場:

男單
丹麥的老將GADE對後生仔Jorgensen,很者進步了不少,值得一看.

第二場:
混雙
中國隊的徐馬配對泰國組合,不用看都知邊隊會勝.但我還是比較愛看鄭波多一些.

第三場:
女雙
丹麥對印尼,冇甚睇頭.

第四場:
女單,由大熱門的印度選手Nehwal (尼禾)對泰國選手Ratchanok(看上去,有些似年輕版的王儀涵)。賽前Nehwal比睇高一線,但泰國選手亦很橫強,令Nehwal陷入苦戰.

第五場:
男雙
韓國的李龍大有新拍檔,感覺係佢成日比馬國的古陳狂攻.最後那隊勝呢?

boxandcase 2012-11-10 02:00 PM

Thx
頁: [1]
查看完整版本: 2012年法國羽毛球超級賽 八強、四強和決賽論片.