查看完整版本 : 12/12 CISA examination

mac_mac 2009-10-25 11:33 AM

12/12 CISA examination

有無朋友報左名考試?有無野交流吓?

KATE111234 2009-10-27 11:14 AM

請問邊度有COURSE上?

anbton 2009-10-27 11:43 PM

依家先問邊度有course, 你不是如樓主般今年考吧

mac_mac 2009-10-28 12:16 AM

如果宜家先報名讀,出年六月都有可能考到既。

[quote]原帖由 [i]KATE111234[/i] 於 2009-10-27 11:14 AM 發表 [url=http://computer.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=228076692&ptid=10859024][img]http://computer.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]請問邊度有COURSE上? [/quote]

anbton 2009-10-28 01:46 AM

不過明年六月考就唔駛咁早報名, 有d班都未開

KATE111234 2009-10-28 01:57 PM

唔係呀, 我想先了解多d咋, 邊間既質素好d?

anbton 2009-10-29 12:15 AM

邊間小弟就... 唔幫人賣廣告, 不過老實講最終係自己臨場發揮, 希望你明白唔好用MCSE個款心態去應考. :)

mac_mac 2009-10-31 11:16 AM

報左名考 12/12 CISA 既,應該都收到 email 通知考試地點,真係越做越平民,以前就會展、九展做考場,今年要去到灣仔室內運動場。:smile_27:

anbton 2009-10-31 04:42 PM

唔係既, 你要明白, 東亞運, 無場地, 避開下ma, 會展我就未試過, CISA就係沙田果頭d中學考添, 不過之後好彩CISM係返九展. :smile_34:

mac_mac 2009-10-31 10:06 PM

回覆 9# 的帖子

CISM 你當時趕唔到 grandfather 攞 exception,要俾錢考呀:smile_14:

anbton 2009-11-1 02:44 AM

冇諗過CISM搞grandfather野喎, 考咪考囉, 都係咁考架啦, 又唔驚考唔到, 錢都係咁比, 比錢考有咩咁奇, 堅囉好過咩grandfather啦, 考下都係平時讀下書加半日考試; 不過本來CGEIT就有諗過grandfather (你估囉grandfather 唔駛錢咩), 始終當時係新野, 但已過左自己道氣, 算啦, 遲d有心先考.
頁: [1]
查看完整版本: 12/12 CISA examination