註冊 登入

[其他] 求下銀行唔好加息..我真係會死得

求下銀行唔好加息..我真係會死得 E-mail 此主題給朋友

我樓按樓按樓欠下三千萬
....如果加1%息我都死比你睇

https://www.youtube.com/watch?v=YESvJv0X5Nc

我唔想咁快死...我仲有老婆仔女
差銀行咁多錢.唯有下一代幫手還

回覆 引用 TOP

快啲賣樓啦,如果唔係會死

引用:
原帖由 真正長勝將軍 於 2018-4-16 08:11 AM 發表

快啲賣樓啦,如果唔係會死
唔得!賣哂樓我仲差銀行1000萬
要靠樓升值先翻到身.唔好加息啊

樓主買乜嘢樓呢?好少低水噤多,則係現價5000萬啦,另外您係樓按樓,應該唔止一間

熱門搜尋: 女傭 鋁窗工程 銀行估價 裝修設計 兒童傢俬 家居保險

回覆 引用 TOP

借到咁多,樓主收入應該驚人

引用:
原帖由 grandkenss 於 2018-4-16 08:13 AM 發表

無封頂?

引用:
原帖由 grandkenss 於 2018-4-16 07:24 AM 發表

我樓按樓按樓欠下三千萬
....如果加1%息我都死比你睇
好想知咩物業當時可借3000萬,現市值只有2000萬

引用:
原帖由 grandkenss 於 2018-4-16 08:13 發表

一定吹水,冇可能。

引用:
原帖由 原來我叫80後 於 2018-4-16 09:22 AM 發表

你在8樓就踢爆樓主
下次唔洗咁早

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JJJtai 於 2018-4-16 09:28 AM 發表

一定吹水,冇可能。
有可能,假設佢加二三按自己又駛突,不過咁無得怨人了

引用:
原帖由 原來我叫80後 於 2018-4-16 09:22 發表

所以一定係吹水,冇咁上下收入,點借3千萬,仲要借得3千萬,層樓起碼值6千萬,因為不能少過一半首期。近年就算大價樓升得慢,都唔會蝕太多,賣左佢仲有錢fullpay層幾層細的。

引用:
原帖由 JJJtai 於 2018-4-16 09:28 AM 發表

一定吹水,冇可能。
係啦,唔啱聽就係吹水囉!

月膠post

熱門搜尋: plastic surgery concealer 膠原蛋白
引用:
原帖由 JJJtai 於 2018-4-16 09:33 AM 發表

所以一定係吹水,冇咁上下收入,點借3千萬,仲要借得3千萬,層樓起碼值6千萬,因為不能少過一半首期。近年就算大價樓升得慢,都唔會蝕太多,賣左佢仲有錢fullpay層幾層細的。
我只係諗到樓主有能力借3000,月入冇40都30,如冇咁收入又可以借到想跟樓主學習

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。