註冊 登入

大市二月份必見35000

大市二月份必見35000 E-mail 此主題給朋友

我開呢個post時候夜期做緊30347即係距離目標35000仲差4600點,點解我可以咁肯定會見到呢個數?好簡單。當一個成熟的市場像香港同美股一樣出現恐慌性拋售之後,當市場回歸冷靜之後,指數會繼續上,千萬不要放棄你所持有的股票!當一些好的股票,我所指係例如騰信。平保,比亞迪之類的股份出現恐慌性拋售,其實就係一種機會俾你去買入他們的股票。,當然仲有一好的股票呢到我講唔哂,當市場冷靜完之後,指數就會急速地上升!

真係今個月上到35000就玩完

收到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1715085655 於 2018-2-7 10:01 PM 發表

我開呢個post時候夜期做緊30347即係距離目標35000仲差4600點,點解我可以咁肯定會見到呢個數?好簡單。當一個成熟的市場像香港同美股一樣出現恐慌性拋售之後,當市場回歸冷靜之後,指數會繼續上,千萬不要放棄你所持 ...
唔好咁快上吖,,短時間開多支大陽足就死9硬,調整兩個月再慢升仲好

如果大家有咩股票上的問題都可以問我,我好樂意解答的。大家盡自已的能力去減少損失,增加自己的盈利,因為大方向我都已經分析了,所以呢到都係繼續維持2月份35000點不變。目前仲差4450點左右,

熱門搜尋: 西裝訂造 免費試用 眼鏡 結婚對戒 日韓時裝 情侶戒指
樓主輸到傻撚左好慘

引用:
原帖由 Faiz_2 於 2018-2-7 10:03 PM 發表

真係今個月上到35000就玩完
cow 3 tactic:

一忍可以支百勇
Platinum Member

一靜可以制百動

保本最重要,賺少唔緊要; 有食唔食,罪大惡極

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小龍研究所 於 2018-2-7 10:13 PM 發表

唔好咁快上吖,,短時間開多支大陽足就死9硬,調整兩個月再慢升仲好
agree. slow cow is better

保本最重要,賺少唔緊要; 有食唔食,罪大惡極

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwc289 於 2018-2-7 11:02 PM 發表

樓主輸到傻撚左好慘
其實唔係傻,呢種係一種技巧

熱門搜尋: insurance company 人民幣定期 二按 借錢
嘩....都唔知真定假

>.<
引用:
原帖由 1715085655 於 2018-2-7 10:01 PM 發表

我開呢個post時候夜期做緊30347即係距離目標35000仲差4600點,點解我可以咁肯定會見到呢個數?好簡單。當一個成熟的市場像香港同美股一樣出現恐慌性拋售之後,當市場回歸冷靜之後,指數會繼續上,千萬不要放棄你所持 ...
支持樓主,,希望全港市民笑住過新年..加油香港 加油恒指 加油美國股市!!!

回覆 引用 TOP

23500 arma

回覆 引用 TOP

再落多少少先上好好多

聽落有小小瘋狂 又有小小失真,不過我中意唔中最多俾人 new兩下

熱門搜尋: 透明質酸 保濕面霜 脫髮 防曬 去眼袋 美容院

回覆 引用 TOP

好快改口

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。