註冊 登入

有晒 股災 的徵兆!

有晒 股災 的徵兆! E-mail 此主題給朋友

每次股災年,大市一定有個很長連升

87,97   08,18相隔10年股災

熱門搜尋: 手錶品牌 名牌 韓國女裝
但分別係而家仲未全民皆股

美股已癲左,好快爆煲,人踩人

依家恆指已到歷史高位,要止賺了,持貨風險大

引用:
原帖由 Mango~Joe 於 2018-1-12 06:36 AM 發表

全唔全民無人知,依家個個用手機上網睇股票個買賣,已少左去銀行了,不似以前

引用:
原帖由 川普愛金正恩 於 2018-1-12 06:39 AM 發表

全唔全民無人知,依家個個用手機上網睇股票個買賣,已少左去銀行了,不似以前
唔一定要睇銀行有無人既,黃子華理論,當一個咩都唔熟既人走埋黎同你講一個number,但連佢都唔知個隻係咩股,就係先兆

引用:
原帖由 Mango~Joe 於 2018-1-12 06:41 AM 發表

唔一定要睇銀行有無人既,黃子華理論,當一個咩都唔熟既人走埋黎同你講一個number,但連佢都唔知個隻係咩股,就係先兆
我身邊已有呢d人

31000以上的點數,早期有貨的人,一見勢色唔對路會即走止賺,人踩人

最近入的人,一路持貨一路驚,一少少跌,肯定止蝕,人踩人

結論:股災到啦

未到

長紅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mango~Joe 於 2018-1-12 06:41 AM 發表

個 number 得返 700

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mango~Joe 於 2018-1-12 06:36 AM 發表

deleted

熱門搜尋: 保濕面霜 去斑 醫學美容 化妝課程 去角質 遮瑕膏 面霜
以近五年通賬貶值 香港年內有機挑戰日經歷史紀錄

表面數字大左實質縮水 

複製緊蘿蔔頭條死路 暫時仲有排行
依條路會比蘿蔔頭遺害更大 下幾代人就好大鑊

劣性H華人始終最愛食死自己人H
進貢外面就好開心H

引用:
原帖由 maxmickey 於 2018-1-12 07:16 AM 發表

我身邊有幾個新出黎做野既同事日日講買輪賺左幾多錢
股災其中一個特徵:出現少年股神
要注意一點,當年係報紙都賣埋股神∼

今次同3年前有啲唔同

係升晒一線股

我啲3,4線大升市都冇郁過

引用:
原帖由 川普愛金正恩 於 2018-1-12 06:36 AM 發表

美股已癲左,好快爆煲,人踩人

依家恆指已到歷史高位,要止賺了,持貨風險大
點為之好快??

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。