註冊 登入

科通芯城0400猛料!

本主題由 fk7000 於 2017-7-15 11:44 PM 合併

科通芯城0400猛料! E-mail 此主題給朋友

仲有唔到一個月就中報
如果業績靚?
之前果d烽火報告就全部都係癈話!

份烽火報告d資料,其實23/4已經透露左出街!!!當時大行已做緊野,散戶仲on99!到而家目標已成,可以由頭再炒起過!

而家$3.61真係抵到爛!
倍升只需一個月!

我今次開post係因為事不宜遲!d抽水狗又無端端搵返科通出黎攻擊!謠言盤為乜有打手走出黎唱衰大家心中有數!我開post有無財演配合先?明眼人就知邊d係神邊d係鬼!

大家記住!今次唔係反彈咁簡單!係一路扶搖直上無回頭!

回覆 引用 TOP

真係痴q左線 400 你回頭是on

回覆 引用 TOP

提提大家!
資金鏈有part係貨期,有金服貸款,兩者d錢未返就係班傻仔烽火所講唔見左筆錢
我大把大陸電商朋友,買開貨都唔會上網買!莫講話登入,根本連上網站睇有無新貨都唔會。所以烽火講上網流量又係傻嘅

科通個朵?自己上大陸問行內人啦!唔知就自己上華強索吓料問人響唔響?信譽係點?果邊d人唔會夾埋康X偉去呃你地嘅

回覆 引用 TOP

有沒有多一些資料?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kamy0528 於 2017-7-15 09:45 PM 發表

E字頭打手會狂開post,真係無L得救。呢條友當初話好快見6.5。原來依家得3.61。佢咁都講得出口。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kamy0528 於 2017-7-15 09:45 PM 發表

我短炒揸貨唔會長,呢隻科通我由6月頭預左揸,我唔會on9都就咁搏低位反彈嘅。間公司點行我大概都知

回覆 引用 TOP

其實本人對你揸貴貨 深感同情 見你明知山有虎 都要死撐 我幫你買翻1手 咁大把

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2017-7-15 09:46 PM 發表

提提大家!
資金鏈有part係貨期,有金服貸款,兩者d錢未返就係班傻仔烽火所講唔見左筆錢
我大把大陸電商朋友,買開貨都唔會上網買!莫講話登入,根本連上網站睇有無新貨都唔會。所以烽火講上網流量又係傻& ...
當初如何睇6.5如何叫人不用怕。睇下呢位樓主嘅往歷就知。原來由6.5睇到3.61
依家又話3.61抵。

引用:
原帖由 loan2015 於 2017-7-15 09:47 PM 發表

E字頭打手會狂開post,真係無L得救。呢條友當初話好快見6.5。原來依家得3.61。佢咁都講得出口。
明顯搵醒目仔接火棒

引用:
原帖由 loan2015 於 2017-7-15 09:50 PM 發表

當初如何睇6.5如何叫人不用怕。睇下呢位樓主嘅往歷就知。原來由6.5睇到3.61
依家又話3.61抵。
係抵呀!
$3.61都唔抵買?
我$4.6有無提過個抵字?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alexkin 於 2017-7-15 09:51 PM 發表

明顯搵醒目仔接火棒
又一個傻仔入黎?快d買!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alexkin 於 2017-7-15 09:51 PM 發表

明顯搵醒目仔接火棒
係架,呢條友真係賤到無朋友。佢6月時仲話睇6.5添架,好厲害架佢,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 loan2015 於 2017-7-15 09:53 PM 發表

係架,呢條友真係賤到無朋友。佢6月時仲話睇6.5添架,好厲害架佢,
我而家都係睇$6.5呀!
未到之嘛

你呢?夠話$0.53啦?到啦咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2017-7-15 09:55 PM 發表

我而家都係睇$6.5呀!
未到之嘛

你呢?夠話$0.53啦?到啦咩?
佢抵死係連匯豐有無落30都一無所知。依家話400 3.61抵。其實可能佢自己都唔知自己講乜春

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 loan2015 於 2017-7-15 09:57 PM 發表

佢抵死係連匯豐有無落30都一無所知。依家話400 3.61抵。其實可能佢自己都唔知自己講乜春
完來你都蠢唔晒
d抽水狗真易玩,原來d咁低級野都真係追住抽

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。