註冊 登入

[新盤] 今日睇完柏傲灣

今日睇完柏傲灣 E-mail 此主題給朋友

4房2千幾萬 老婆好鐘意 但係我覺得呢個價有好多野買 我自己傾向買擎天3房
師兄們有咩意見

4房二千幾萬一早賣晒,你仲有得睇?

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2017-4-19 11:43 PM 發表

4房二千幾萬一早賣晒,你仲有得睇?
個代理係咁叫我買間2座4房 18樓2千2萬WOR

引用:
原帖由 核心污濁的牛 於 2017-4-19 11:45 PM 發表

個代理係咁叫我買間2座4房 18樓2千2萬WOR
A應該冇晒哦

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2017-4-19 11:51 PM 發表

A應該冇晒哦
個代理話仲有 話高層要差唔多3千 係咁話間18樓好抵 我老婆比個代理SELL到叫我拎身份証HOLD單位先
咪又係D代理常用手法我個人真係覺得荃灣唔值呢個價 雖然係荃灣住左10年

最緊要係自已及家人鍾意

大丈夫
性情如火
力拔山河
引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2017-4-20 12:44 AM 發表

最緊要係自已及家人鍾意
我同個仔鐘意9龍站
老婆同個女想留返荃灣

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2017-4-19 11:51 PM 發表

A應該冇晒哦
2座2A未賣哂,由3樓到19都仲有,因為我都留意緊呢個盤清哂未。。

引用:
原帖由 Siuboatboat 於 2017-4-20 01:28 AM 發表

2座2A未賣哂,由3樓到19都仲有,因為我都留意緊呢個盤清哂未。。
CHING點評呢個盤?

話俾朋友聽
千萬買荃灣
笑都俾人笑死
咁既價錢梗係買九龍樓啦
又唔係望維港
望個咩南巴峽海峽(臭海)(近墳), 我都唔知點叫
冇價值可言
係買都買望維港啦
想升一定買一線九龍
唔好晒錢買二三線新界
你話係新紅a 起既先可以博一博
如果唔係實做愉景新城番版

啦啦啦, 請理性討論

引用:
原帖由 wawawab 於 2017-4-20 01:42 AM 發表

話俾朋友聽
千萬買荃灣
笑都俾人笑死
咁既價錢梗係買九龍樓啦
又唔係望維港
冇價值可言
係買都買望維港啦
想升一定買一線九龍
唔好晒錢買二三線新界
你話係新紅a 起 ...
九龍一線維港景四房新樓大約幾錢?

引用:
原帖由 hkjoeau 於 2017-4-20 02:06 AM 發表

九龍一線維港景四房新樓大約幾錢?
我睇擎天3房安99海景 都係2千幾

熱門搜尋: 腰椎間盤突出症 營養師 婚前檢查 運動 植牙
引用:
原帖由 核心污濁的牛 於 2017-4-20 01:34 AM 發表

CHING點評呢個盤?
其實我住起对面,我冇親身睇過示範單位,但一路都有aa影過相我睇。問心,講海veiw係好正(但我like1座向汀九view多D)樓下環境都好舒適,行3-5分鐘就有西鐵、巴士總站,去各區交通都極方便,街市、商塲十分鐘內就去到。
重点係附近冇公屋,如南昌站x一落樓下就望公屋都三仟幾萬。。如我有$買我就會選擇柏傲或海戀都唔要x,我有好多親戚住西九、奧運那边,我以前都係大角咀住咗好多年,所以那边環境比較熟,係近2年才搬來荃灣西,當日也是睇中荃西潛力才買入來,可惜我又就快搬入新界。。可能我比較喜歡寧靜點的環境,所以我不會選擇九龍站。荃西剛起步,所以我覺得12xx呎2仟二萬是可以接受,其實都係萬七-萬八呎,現在新樓周圍都要呢口價,馬山星連海都萬六起步啦!但我覺得荃西方便好多。。不喜匆插😊

引用:
原帖由 核心污濁的牛 於 2017-4-19 11:21 PM 發表

4房2千幾萬 老婆好鐘意 但係我覺得呢個價有好多野買 我自己傾向買擎天3房
師兄們有咩意見
yes

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wawawab 於 2017-4-20 01:42 AM 發表

話俾朋友聽
千萬買荃灣
笑都俾人笑死
咁既價錢梗係買九龍樓啦
又唔係望維港
冇價值可言
係買都買望維港啦
想升一定買一線九龍
唔好晒錢買二三線新界
你話係新紅a 起 ...
師兄,啱晒

2盆一樣生細介同缩的

熱門搜尋: 防脫髮 染髮 髮型 甩頭髮

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。