大埔富•盈門準備開售!!!

大埔富•盈門準備開售!!! E-mail 此主題給朋友

坐立寶湖花園旁邊, 華懋發展商

配套齊全, 投資自住必然之選。

一梯四伙。

詳情可以PM我.. 你記住俾你個Email我呀 .. 咁我先可以Send資料俾你嘛

個名超難聴....

幾銀呎?火車站要坐接駁車先到喎。

時間可以沖淡一切!
但如果你對那個人思念,
深厚到連時間都無法沖淡!
那個人就是全世界最幸福的人!
而你就係全世界最悲哀的人!!!!!

幾錢管理費?有幾多座?边樹睇示範單位?

時間可以沖淡一切!
但如果你對那個人思念,

引用:
原帖由 didada. 於 2013-1-30 07:21 PM 發表
幾銀呎?火車站要坐接駁車先到喎。

我住寶湖未試過駁車返屋企....大埔墟同太和都唔洗啦,2邊都係10-15MIN左右

放工仲要得10幾分鐘都好金喎。。
引用:
原帖由 亞OO 於 2013-1-30 07:43 PM 發表

我住寶湖未試過駁車返屋企....大埔墟同太和都唔洗啦,2邊都係10-15MIN左右

時間可以沖淡一切!
但如果你對那個人思念,

引用:
原帖由 didada. 於 2013-1-30 07:45 PM 發表 放工仲要得10幾分鐘都好金喎。。
係大埔人就知,雖然係十分鐘,但條路好舒服好好行的,沿火車站出左,跟住就旁住黃肇枝行,一路上有樹,路又闊,反而感覺仲舒服左。

聽過名都估到係華懋

坐巴士廣福道好多車

Thx for share

引用:
原帖由 1_summer_night 於 2013-1-31 02:12 AM 發表
坐巴士廣福道好多車

都係呀.. 或者行去大埔中心個巴士總站都可以呀.. 一D都唔遠..

引用:
原帖由 BD413 於 2013-1-31 03:11 AM 發表
Thx for share

唔駛客氣.. 俾大家知道有呢個盤嘛

引用:
原帖由 牛黃解毒片 於 2013-1-30 10:02 PM 發表
聽過名都估到係華懋
華懋D名夠哂 "氣派"~~

引用:
原帖由 didada. 於 2013-1-30 07:45 PM 發表
放工仲要得10幾分鐘都好金喎。。

你可以行去火車站又得..

可以搭巴士又得..  任得你揀!

引用:
原帖由 亞OO 於 2013-1-30 07:43 PM 發表

應該冇咁耐既.. 我8分鐘有找

伸延閱讀
 70 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。