註冊 登入

輪証牛熊,所有相關問題詳細解說 (8.0)

引用:
原帖由 kevin3939 於 2018-3-15 08:00 PM 發表

明天應該上到la咁我正股放唔放好,定長揸
獅姐話388 同700 係一個package

熱門搜尋: hair 激光脫毛 甩頭髮
The Competition should have winner ? Who bought 1705....so fat fat

熱門搜尋: 近視 物理治療 散光 牙醫 針灸
引用:
原帖由 JENNIS1030 於 2018-3-15 08:01 PM 發表

獅姐話388 同700 係一個package
我覺得我個價入得算高,如法王所見,會插,咁好無放咗先,之後等插完先入反

引用:
原帖由 kevin3939 於 2018-3-15 08:03 PM 發表

我覺得我個價入得算高,如法王所見,會插,咁好無放咗先,之後等插完先入反
可以放一放等回再入

引用:
原帖由 fasbT_T 於 2018-3-15 08:02 PM 發表

The Competition should have winner ? Who bought 1705....so fat fat
9哥from 燈神俱樂部

贏,我陪你君臨天下;輸,我陪你東山再起

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JENNIS1030 於 2018-3-15 08:03 PM 發表

可以放一放等回再入

回覆 引用 TOP

deleted

熱門搜尋: hair 激光脫毛 甩頭髮 頭皮

回覆 引用 TOP

1997,2000年果兩次算唔算大陽大陰後再開陽?
還是現在似2007

是開創歷史還是歷史重演要等到三月尾。
我真係食花生等睇戲

附件

page (1).png (69.43 KB)

2018-3-15 08:41 PM

page (1).png

page (3).png (71.66 KB)

2018-3-15 08:41 PM

page (3).png

贏,我陪你君臨天下;輸,我陪你東山再起
開新屋了... 

http://finance.discuss.com.hk/vi ... ge%3D1#pid476912521

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 supar08 於 2018-3-15 08:41 PM 發表

1997,2000年果兩次算唔算大陽大陰後再開陽?
還是現在似2007

是開創歷史還是歷史重演要等到三月尾。
我真係食花生等睇戲
Die la, see ng understand

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環濃濃的白襪 於 2018-3-15 06:58 PM 發表

你有冇貨
賣唒了 會等位報仇

熱門搜尋: 證婚 鑽石 婚紗晚裝 新娘化妝 ring 結婚對戒
__病__到__就__死__得__
引用:
原帖由 紫靈花 於 2018-3-15 09:01 PM 發表

賣唒了 會等位報仇
Me2

引用:
原帖由 中環濃濃的白襪 於 2018-3-15 09:02 PM 發表

Me2
至少要佢雙倍奉還

引用:
原帖由 紫靈花 於 2018-3-15 09:03 PM 發表

至少要佢雙倍奉還
我怕我雙倍奉還唸緊斬唔斬手指

引用:
原帖由 中環濃濃的白襪 於 2018-3-15 09:03 PM 發表

我怕我雙倍奉還唸緊斬唔斬手指
呢排升得太奇 我真係信佢會大插

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。