註冊 登入

網上穩人整網頁最昆水,等我踢爆你班仆街

引用:
原帖由 ebin 於 2018-3-31 09:37 AM 發表

i set up my own website (not shopping site) using Wordpress free theme + plugin.?learned how to do it online.?
有冇得睇下?

提示: 違規內容已被屏蔽
Confidence in Motion
引用:
原帖由 ebin 於 2018-3-31 01:13 PM 發表

勉勉強強叫 serve the purpose...
http://manageyourtax.com
有乜建議歡迎指導
Start-up company, 將來再諗揾人執正佢。
色調較悶,冇咩設計,似只係將 doc 放上去,唔好介意呀

引用:
原帖由 merrymerry 於 2018-3-31 01:24 PM 發表

色調較悶,冇咩設計,似只係將 doc 放上去,唔好介意呀
多謝意見。本身唔識design,又要乜都自己做,同埋個行業(tax)就係悶...

引用:
原帖由 ebin 於 2018-3-31 01:30 PM 發表

多謝意見。本身唔識design,又要乜都自己做,同埋個行業(tax)就係悶...
俾啲錢搵人幫下吧,網頁等於你見工套衫,要出嚟見人,形象好重要

熱門搜尋: hair 激光脫毛 甩頭髮 頭皮 shampoo 頭髮
引用:
原帖由 merrymerry 於 2018-3-31 04:03 PM 發表

俾啲錢搵人幫下吧,網頁等於你見工套衫,要出嚟見人,形象好重要
學樓主話齋,好多人呃飯食。我都知有不足,但頂住檔先。要改係要重新做過哂,暫時唔諗住。

引用:
原帖由 ebin 於 2018-3-31 04:10 PM 發表

學樓主話齋,好多人呃飯食。我都知有不足,但頂住檔先。要改係要重新做過哂,暫時唔諗住。
又唔洗重新做,咁普通嘅網站搵個 designer 幫佢化下妝就得

引用:
原帖由 merrymerry 於 2018-3-31 04:48 PM 發表

又唔洗重新做,咁普通嘅網站搵個 designer 幫佢化下妝就得
化妝我都做到,冇時間啫。

回覆 引用 TOP

淘寶200一年全包,就是整套網站,自己改,用左好幾年,電腦板同電話板,香港找人整最少2萬多,

回覆 引用 TOP

其實好多野都自己做到,整衫,煮飯,裝修, 好多野價錢都唔低,樓主咪全部自己做

回覆 引用 TOP

WordPress難唔難?

熱門搜尋: hair 激光脫毛 甩頭髮 頭皮 shampoo

回覆 引用 TOP

岩岩係大陸整左兩個網,4500人仔,4000人仔,包中英,手機版。但我都覺得貴。。。其實整普通網真係好平,識人係外省,整d靚少少都係千幾人仔。試過整幾個站已經。但唔好處係後台太廢

回覆 引用 TOP

73 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。