註冊 登入

德利機械(08142)

引用:
原帖由 LWL0607 於 2017-7-25 05:40 PM 發表

why 現在沒新股抽,等8月?
8月都唔知係月頭,月中,定係月尾先有新股消息

熱門搜尋: 折扣 手錶品牌 韓國女裝 鑽石 名牌 情侶戒指

回覆 引用 TOP

唔係一定隻隻新股都要抽,不利條款,唔抽好D

引用:
原帖由 s803510 於 2017-7-25 06:54 PM 發表

唔係一定隻隻新股都要抽,不利條款,唔抽好D
7月咪有成20隻新股俾大家練習囉
有幾多隻係好 有幾多隻係伏  俾左唔少經驗大家啦

有暗盤價未?

回覆 引用 TOP

崩盤哦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅牛送你一對翼 於 2017-7-25 06:59 PM 發表

7月咪有成20隻新股俾大家練習囉
有幾多隻係好 有幾多隻係伏  俾左唔少經驗大家啦
經驗就係:無路捉

引用:
原帖由 alexp0 於 2017-7-26 05:01 PM 發表

經驗就係:無路捉
咦?我經驗係:越多人揀 越容易死喎

翻版善樂

回覆 引用 TOP

超額2百幾倍, 咩樹, 依家出左暗盤價?

熱門搜尋: 肩周炎 激光矯視 心臟病 催眠 心理醫生
引用:
原帖由 LWL0607 於 2017-7-26 05:16 PM 發表

超額2百幾倍, 咩樹, 依家出左暗盤價?
出左啦 去另一個帖睇
依隻精彩到… 我當時果斷冇抽絕對係正確架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chan.ming 於 2017-7-22 12:04 AM 發表

仲有分析員 : 藺常念 (行政總裁, 智易東方證券有限公司)

小心炒燶...得你變蟹
真是有先見之明..得你變蟹

熱門搜尋: 尿片 bb用品 嬰兒食譜 產後修身

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅牛送你一對翼 於 2017-7-26 05:04 PM 發表

咦?我經驗係:越多人揀 越容易死喎
唔一定,好似994

回覆 引用 TOP

根據輝立交易場,明日掛牌上市的德利機械(08142.HK)暗盤收4.25元,較上市價0.44元,低3.4%,成交4,170萬股,涉資1,760萬元。

德利機械為本港土方設備銷售及租賃服務供應商,是次售合共2.5億股股份,其中10%作公開發售獲超額認購202.72倍,故已應用重新分配程序,公開發售股份總數已增至1.25億股,相當於可供認購的發售股份總數50%。一手(1萬股)中籤率為70.01%。股份以屬招股價範圍0.28元至0.44元的上限定價。集資淨額約為9,900萬元,當中65%將用於採購重型設備,14.3%用於增強及擴大現有設施。保薦人為卓亞(企業融資)有限公司。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。