註冊 登入

968 認真支持區

令禾傷針的收據

附件

2017-5-12 10:46 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鴛鴦咖啡糕 於 2017-5-12 10:46 PM 發表
令禾傷針的收據
禾只係買左一包2磅砂糖
佢碌左2包呀

分享...分享...我煮既野只同鐘意既人分享~^^~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鴛鴦咖啡糕 於 2017-5-12 10:47 PM 發表
禾只係買左一包2磅砂糖佢碌左2包呀
禾番到屋企搭電梯先睇單,比番十幾蚊喎呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鴛鴦咖啡糕 於 2017-5-12 10:48 PM 發表
禾番到屋企搭電梯先睇單,比番十幾蚊喎呀
案件既過程應已清楚吧
記字,去超市買野好,去街市買野好,去邊鬼度都好,都要打醒十二分精神
做個精叻購物淫
對咖啡糕今次既事件真係深感遺憾

回覆 引用 TOP

亞鄰居佢E+仲睇緊射鵰
佢真係冇停過
禾聽到首歌好多次
佢煲劇都好勁

熱門搜尋: cosmetic soak off gel foundation cosmetics 雙眼皮手術

回覆 引用 TOP

22:59又係梳找豆時間

回覆 引用 TOP

找豆找豆找豆鵝

回覆 引用 TOP

3008貼
一陣一定關定屋

回覆 引用 TOP

繼續支持968
定支持第二隻好呢

回覆 引用 TOP

不如支持700
禾支持邊隻都.....
700幾好呀

熱門搜尋: 股票 創業基金 貸款 二按 估價物業 外匯 銀行

回覆 引用 TOP

等禾再想想先

回覆 引用 TOP

可能真係有機繼續升
因今次升市係有點怪怪
以上資料係由專業炒燶股幾年既咖啡糕提供
純屬亂up,但又非常認真
資料祇供參考

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鴛鴦咖啡糕 於 2017-5-12 11:09 PM 發表
可能真係有機繼續升因今次升市係有點怪怪以上資料係由專業炒燶股幾年既咖啡糕提供純屬亂up,但又非常認真資料祇供參考
請記字,係專業炒燶股

回覆 引用 TOP

real找豆啦,巧綿鵝

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。