註冊 登錄

MPF轉換炒炒炒2

引用:
原帖由 peace12 於 2017-5-25 01:34 PM 發表

個市真係咩都整唔跌, 所以最少要留50%分享上升成果
賺完仲想向上賺多d甜頭?貪d小便宜小心有人放利釣你,中了伏就唔知咩事啦

熱門搜尋: eye 膠原蛋白 bb cream

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kurtchan 於 2017-5-25 10:06 AM 發表

其實到依家我都唔明有咩好消息。。。佢係咁爆上去。。。 英國恐襲擊 ,香港中國又降平級。。。有咩利好呢。。。依家我驚入佢會突然爆跌
1. 英國恐襲:唔系金融區發生
2. 降評級:專家話影響輕微
3. 跌唔落:A股琴日曾經跌過1%,港股都冇大跌

而家入系尾水,至多食埋听日果浸!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wb2010snob 於 2017-5-25 01:28 PM 發表

你唱美圖,班打手仲唔圍插你咩?
我只係貼晒新聞報導出來咋,叫佢地自己睇

隻野上市個陣係蝕十狗幾億,
正常來講蝕錢股係上唔到市架。

港交所小加又乜乜七七話科技股有乜春特別處理。

上市幾個月就出第一份業積虧蝕擴大至62億。

一早應該跌穿招股價至合理。

回覆 引用 TOP

我星期一時都轉咗少少落恆指基金 (本身無諗住轉,但按咗submit 後先發現自己揀錯野 )
依家又好似升得唔錯,或者等埋聽日睇屩I先再諗轉唔轉走

回覆 引用 TOP

我就等埋聽日先轉返D出來,但一定會留番部分繼續,自己有位跌穿咪走曬,個個人方法不同,好事黎,好過完全唔郁份mpf

大市太瘋狂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 17牛仔富 於 2017-5-25 01:50 PM 發表

我就等埋聽日先轉返D出來,但一定會留番部分繼續,自己有位跌穿咪走曬,個個人方法不同,好事黎,好過完全唔郁份mpf
以靜制動,等待時機

熱門搜尋: 頭髮造型 脫髮問題 腋下脫毛 防脫髮洗頭水 腋毛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 17牛仔富 於 2017-5-25 01:50 PM 發表

師兄轉保本定恒指?

引用:
原帖由 進擊的蒲皇 於 2017-5-25 04:01 PM 發表

師兄轉保本定恒指?
係我就關好城門算

引用:
原帖由 PaulChiu.Europe 於 2017-5-25 04:06 PM 發表

係我就關好城門算
同路

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。